Nieuws

 • Algemeen verbod op het afsteken van privé-vuurwerk

  14 december 2017
  Algemeen verbod op het afsteken van privé-vuurwerk
  Omwille van de brandveiligheid en het dierenwelzijn is het ten strengste verboden om privé-vuurwerk af te steken in de gemeente Opwijk. Dit geldt zowel op de openbare ruimte als op private eigendommen. Er is eveneens een verbod op het laten ontploffen van voetzoekers, thunderflashes, knal- en rookbussen of andere zaken. Wensballonnen oplaten is ook verboden. Bekijk hier het algemeen politiereglement voor meer info.
 • Gemeentelijke jongensschool Nijverseel te koop

  14 november 2017
  Gemeentelijke jongensschool Nijverseel te koop
  Sinds maandag 13 november 2017 wordt de voormalige gemeentelijke lagere jongensschool van Nijverseel, gelegen Steenweg op Aalst 59 in Nijverseel, te koop aangeboden. Dit karaktervolle pand is beschermd als monument en opgenomen in de inventaris bouwkundig erfgoed.
 • Nieuw! E-boeken in de bibliotheek

  17 oktober 2017
  Nieuw! E-boeken in de bibliotheek
  Uw bibliotheek is op vrijdag 13 oktober gestart met het uitlenen van e-­readers. Ook het reserveren van een e-­reader is mogelijk.
 • Abonneer je op onze digitale nieuwsbrieven!

  03 juli 2017
  Openbare werken zijn noodzakelijk, maar zorgen ook voor ongemakken. Daarom is het belangrijk dat je op de hoogte blijft van alle geplande werken. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven en ontvang op regelmatige tijdstippen alle interessante info in uw mailbox!
 • Avond- en familievoorstellingen 2017-2018

  16 juni 2017
  Het nieuwe seizoen 2017-2018 loert om de hoek. Hier volgt alvast een tipje van de sluier! Bert Gabriëls, Niels Destadsbader, Clara Cleymans en Jo Mahieu, Jan Decleir en het Ensor kwartet, Jan Jaap Van der Wal, Geena Lisa, Kate Ryan, Liliane Saint-Pierre, Jan De Smet, Herr Seele… hebben wij kunnen strikken. Klik hier voor meer details .
 • Inschrijvingsformulier Schoolvoorstellingen

  22 mei 2017
  De inschrijvingsperiode voor de Opwijkse scholen is lopende. De lagere scholen en het kleuteronderwijs buiten Opwijk kunnen intekenen vanaf 29 juni 2017. De fiche vind je hier
Kies een rubriek