SWING // Circus Ronaldo 1-2-3 juni 2018

SWING // Circus Ronaldo 1-2-3 juni 2018

Circus Ronaldo presenteert in een mooie circustent een spektakel dat slechts in een tiental dorpen in Vlaanderen te zien zal zijn. En jawel hoor, Opwijk is er bij! De authentieke circuskaravaan strijkt neer op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 juni in het mooie park van Hof ten Hemelrijk. Verwacht je aan een theatercircus, iets wat niet te vergelijken valt met een gewoon circus. Het Gemeenschapscentrum Hof Ten Hemelrijk zorgt op die manier voor een unieke én feestelijke afsluiter van het cultuurseizoen ‘17-’18!


Nanosh Ronaldo behoort tot de zevende generatie van een bijzondere circusfamilie. Met de voorstelling SWING opent hij een nieuw hoofdstuk in een lange geschiedenis van spektakelmakerij. 
Een frisse waaier van speelse allround circusartiesten en muzikanten trekken al hun registers open op maat van de onvervalste swingmuziek uit de "golden fourties" .
Jonge artiesten van de toekomst spelen met een zwoel ritme van het verleden in een pure beleving van het nu.
Verwacht je niet aan grote dramatiek maar wel aan een swingende mélange van circus en variété. 
Een donkere melancholie van verweerde glitter en met een oppeppende cadans die je nog meer van je bank laat wippen dan de hippe elektronische beats van de discotheek.
Met SWING keert Nanosh Ronaldo terug naar de formule van het oude circus en de carnivale.
Deze voorstelling zal niet te zien zijn op de gekende festivals of grote theaterhuizen. Net zoals bij de grootvader van Nanosh Ronaldo zal de voorstelling in karavaan aan 25km per uur van dorp tot dorp trekken voor een exclusief tournee.

Datum

  • vrijdag 1 juni 2018 tot zondag 3 juni 2018
van 20:00 tot 22:00

Prijs

15.0 (Basistarief: 15,00 €; -26 jaar: 10,00 €)

Artiest

Circus Ronaldo

Overzicht activiteiten
  • print
  • pdf