JAN JAAP VAN DER WAL // Schoon UITVERKOCHT

JAN JAAP VAN DER WAL // Schoon UITVERKOCHT
‘Schoon’ is de tweede show die comedian Jan Jaap van der Wal maakt speciaal voor Vlaanderen. De liefde tussen Jan Jaap en z’n tweede thuisland is nog niet bekoeld. Sterker nog. Ze is dieper geworden. Hij gaat in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En let op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelrandjes, de scherpe hoekjes en de uitgewreven vlekken. Ze zijn allemaal ...
‘Schoon’ is de tweede show die comedian Jan Jaap van der Wal maakt speciaal voor Vlaanderen. De liefde tussen Jan Jaap en z’n tweede thuisland is nog niet bekoeld. Sterker nog. Ze is dieper geworden. Hij gaat in op alles wat mooi is aan Vlaanderen. En let op: de schoonheid kan ook zitten in de lelijke dingen. De rafelrandjes, de scherpe hoekjes en de uitgewreven vlekken. 
Ze zijn allemaal ‘schoon’. Het is maar hoe je er naar kijkt. Met grappen die van absurditeit logica maken en van logica absurditeit, belooft het een schone avond te worden. We zien ons in het theater.
Twee jaar geleden viel Vlaanderen als een blok voor de Nederlandse comedian Jan Jaap van der Wal en vice versa. Zijn eerste voorstelling – ‘De Nieuwe Belg’ – werd exclusief gemaakt voor Vlaanderen en kon rekenen op uitverkochte zalen.

Datum

  • donderdag 26 april 2018
van 20:30 tot 20:30

Prijs

16.0 (Basistarief: 16,00 €; VVK: 15,00 €; VVK Reductie: 14,00 €)

Overzicht activiteiten
  • print
  • pdf